Smoked Crispy Chicken Wings Recipe

Gerookt Knapperige kip Wingsrecept



Geniet van de heerlijke smaken van de gerookte kippenvleugels van Bryan Edwards. Deze sappige vleugels zijn royaal bedekt met een verrukkelijke mix van Augusto's groene saus, appelazijn, Worcestershire -saus, honing en melasse, en vervolgens perfect gekruid met een verleidelijke mix van kruiden. Gerookt tot in de perfectie met behulp van een Bradley Smoker en Caribbean Blend Wood, deze vleugels zijn gegarandeerd een hit tijdens je volgende bijeenkomst.

Ingredients

4 eetlepels Augusto's groene saus

1 theelepel appelciderazijn

1 theelepel Worcestershiresaus

1 eetl honing

1 eetlepel melasse

24 Kippenvleugels

2 theelepel zout

1 Knoflookpoeder

2 theelepel zwarte peper

1 eetl uienpoeder

3 eetlepels suiker

1 eetl selderijzout

1 eetl gemalen peterselie

    Ingrediënten wrijven:

    2 theelepel zout

    1 Knoflookpoeder

    2 theelepel zwarte peper

    1 eetl uienpoeder

    3 eetlepels suiker

    1 eetl selderijzout

    1 eetl gemalen peterselie

    Gebruikt materiaal:

    P10 Bradley-rook

    Caribische mengselbisquetten

    Antiaanbakmatten

    Mk4 instant-read-thermometer

    Bradley opvouwbare tafel

    Bradley Smoker-instelling:

    Kooktijd: 90 minuten

    Temperatuur: 226ºF of 107°C gedurende de eerste 60 minuten

    Hout: Caribisch mengsel

    Rooktijd: 60 minuten

    Preparation

    Wrijfrichtingen:

    Giet alle ingrediënten in een shakerfles en schud maar! Na een paar keer schudden is het klaar voor gebruik.

    Routebeschrijving kippenvleugels:

    Stel uw Bradley Smoker in op de aangegeven instellingen.

    Snijd je hele kippenvleugels in drie delen; tip (weggooien), drumette (drumstok) en flats (middengedeelte).

    Meng in 2 kleine aparte schaaltjes 4 el. Augusto's groene saus, 1 theelepel. Appelciderazijn, 1 theelepel. Worcestershiresaus, 1 theelepel. Honing, 1 eetl. Melasse, en meng.

    Gebruik de rub (hierboven vermeld) plaats de vleugels in een kom en gooi ze door de rub en vervolgens door het sausmengsel.

    Plaats de vleugels op de anti-aanbakmat en plaats ze in de roker. Zet een timer op 60 minuten.

    Tijd om de vleugels knapperig te maken op de grill! Zet je grill op de hoogste stand en begin met het toevoegen van de vleugels. Bedruip de vleugels in de tweede kom met sausmengsel, zodat ze niet uitdrogen.

    Haal de grill eraf en serveer wanneer de interne temperatuur van de kippenvleugel 165°C bereiktºF (73.9°C).

    Genieten!

    Recept van: Bryan Edwards