Smoked Flattened Duck Recipe

Gerookt Afgeplatte eend Recept



Dit gerookte afgeplatte eendrecept werkt voor elke kleine game -vogel. Afvloeien is een goede manier om met hen mee te gaan. Zorg ervoor dat Duck Butts met gladde klier zijn verwijderd.

Probeer jeneverbessen in plaats van all -pice en het is ook mogelijk om de borsten met appelsap te injecteren. Ik serveer het meestal koud met crackers en kaas, maar ik doe kaas en crackers eruit om eerst de vogels te pronken met de vogels. Huid ze vervolgens en snijd de borst. De benen en dijen zijn de beste!

Ingredients

4 tot 6 hele wilde eenden met vel

4 Qt water

⅔ Beker Morton's Tender Quick

⅓ Kopje zout

1 kopje bruine suiker

1 theelepel hele peperkorrels

1 theelepel hele piment

½ theelepel knoflookpoeder

4 Laurierblaadjes

Preparation

Eendjes bereiden:

Met een gekarteld mes of een kleine zaag worden de geplukte eenden langs de ruggengraat gespleten.

Open eendjes en druk ze plat.

Schrob de binnenkant met een harde borstel en spoel vervolgens schoon.

Pekel:

Meng de ingrediënten met 1 liter water en breng aan de kook

Laat 15 minuten sudderen.

Zeef en koel de pekel vervolgens in de koelkast.

Meng de pekel met de resterende 3 liter water.

Week de eenden bedekt met pekel gedurende 3 dagen.

Haal uit de pekel en spoel af met koud water.

Terwijl u de smoker opwarmt, houdt u de eenden 1 uur op kamertemperatuur en dept u ze vervolgens droog.

Rook:

Plaats de eenden op rookrekken, met de vel naar boven.

120°F - 3 uur, geen rook, ventilatieopening 100% open.

140°F - 5 uur, kersen- of appelrook, ventilatieopening 50% open.

160°F - ventilatieopening 25% open, totdat de borsttemperatuur 150°F is.