Smoked Salt and Pepper Chicken Wings

Gerookt zout en peper Kippenvleugels Recept



Een heel eenvoudig en eenvoudig recept. Deze gerookte zout- en peperkippenvleugels smaken beter als je ze rookt met onze premium salie bisquettes.

Ingredients

2 pond kippenvleugels

1 eetlepel zout

2 theelepel gemalen zwarte peper

Bradley Smaakbisquetten - Esdoorn- of Premium Saliebisquetten

Preparation

Snijd indien gewenst elke kippenvleugel in drie porties: drumette, middengedeelte en punt. Gooi het puntje van de vleugels weg en doe de andere porties in een grote kom.

Bestrooi de vleugels met zout en peper, zodat ze gelijkmatig bedekt zijn.

Zet de roker op 250°F en gebruik houtbisquetten naar keuze. Wij raden Maple- of Premium Salie-bisquetten aan.

Leg de vleugels op de rookrekken en rook ongeveer 2 - 2½ uur, of tot ze gaar zijn.

Verwijder de vleugels uit de roker en serveer.

Recept van: Steve Cylka