Atomic Buffalo Treat - Stuffed Jalapenos Recipe

Gerookte atoombuffeltraktatie - Gevulde jalapenos Recept



Deze kleine lekkernijen zullen bijna iedereen tevreden stellen en de meeste terugbrachten om meer te smeken. De voorbereidingstijd is waar het echte werk is, maar elke minuut waard. Ik gebruik graag overgebleven brisket en Boston Butt, maar je kunt cocktailwennies, gekookte garnalen, overgebleven ribvlees, gerookte kip of zo ongeveer alles wat je maar bedenken vervangen.

Ingredients

6 middelgrote tot grote jalapenos (rechtter hoe beter)

0,5 liter blok roomkaas, zacht geworden

1 Pak ongekookt dun gesneden spek

110 gram (¼ kg) gekookt vlees

0,5 Oz (1 eetlepel) van je favoriete rub

Tandenstokers

Preparation

Verwarm de Bradley-roker op de hoogste stand.

Verwijder de steel van de paprika's en snijd elke paprika in de lengte door.

Verwijder alle zaden en het witte membraan. Ik raad ten zeerste aan om tijdens dit proces een soort handschoenen te dragen. Het pepersap kan nadelige bijwerkingen veroorzaken. Zet de paprika opzij.

Neem het gekookte vleesproduct en plaats het samen met een keukenmachine ½ van de wrijving. Hak tot het vlees gemalen en gemengd is, maar in geen geval een pasta is.

Vul elke paprikahelft met vlees. Opzij zetten.

Neem de zachte roomkaas en knijp er een stukje af ter grootte van de paprika.

Vorm de roomkaas zodat de andere kant van de paprika bovenop het vlees ontstaat. Herhaal dit voor alle paprika's. Vanwege de enorme rommel die dit veroorzaakt, kunt u een spuitzak met een open punt gebruiken, of een plastic zak met een uitgesneden hoek om de roomkaas op de paprika's te persen.

Als alle paprika's klaar zijn, strooi je de overgebleven rub over de roomkaas.

Neem een stuk rauw spek en omwikkel de paprika volledig met het spek.

Het is belangrijk om dun spek te gebruiken, omdat het uitrekt en de paprika het beste bedekt.

Gebruik een tandenstoker om het spek vast te zetten.

Zodra alle paprika's klaar zijn, verplaatst u ze naar een Bradley-rek en plaatst u ze in de voorverwarmde roker op het tweede rek naar beneden. Breng je favoriete rook aan (speciale mixbisquetten) tot het spek volledig gaar is en de paprika's zacht zijn. Dit duurt gewoonlijk 1,5-2,5 uur, afhankelijk van of u andere etenswaren bereidt.

Ik kook ze indien mogelijk graag op de hoogste stand, zodat het spek knapperiger wordt. Verwijder wanneer klaar en serveer warm.