Gerookt deviled Kalkoen EierenWaarschijnlijk ben je gewend aan kip deviled eieren, maar het proces is bijna hetzelfde voor kalkoeneieren. Verwacht gewoon dat sommigen van hen niet perfect zijn. Turkije dooiers zijn groot en hebben de neiging om aan de ene kant van de blanken te zitten tijdens het stomen.

Ingredients

4 kalkoeneieren

1 eetlepel mosterd

1/4 kopje mAyonaise

Nootmuskaat of een vleugje paprikapoeder

Preparation

Stoom kalkoeneieren gedurende 20 minuten. (hierdoor zijn verse eieren van welke soort dan ook het gemakkelijkst te pellen)

Laat kalkoeneieren ongeveer een uur afkoelen in koud water.

Pel de kalkoeneieren en bewaar ze maximaal 24 uur in de koelkast.

Verwarm uw roker voor op 220 F met elke smaak Bradley-bisquetten

Rook de kalkoeneieren in hun geheel gedurende 25 – 30 minuten. Als je het langer volhoudt, kun je eindigen met rubberachtige eieren. Meng ondertussen de mosterd en de mayonaise en voor de smaak kun je een beetje pittige dressing of romige komkommer toevoegen.

Plaats de gerookte kalkoeneieren opnieuw een nacht in de koelkast, of een paar uur voordat u mijn eieren gaat vullen.

Snijd de kalkoeneieren in de lengte doormidden en schep de dooiers eruit in een kom.

Zodra al je dooiers zijn verzameld (en verwacht dat een paar eieren niet perfect zullen zijn, omdat kalkoendooiers groot zijn en tijdens het stomen de neiging hebben om aan één kant van het eiwit te blijven zitten), kun je je mengsel toevoegen.

Meng goed en schep vervolgens weer door de eieren en bestrooi met een snufje paprikapoeder of nootmuskaat en/of bieslook, afhankelijk van de smaak waar je voor gaat.

Er zijn veel opties als het gaat om devil eggs, ik hoop dat je dit recept gebruikt en er je eigen van maakt.

Door Amanda Lynn Mayhew