How To Make Smoked Mac & Triple Cheese

Hoe je gerookt kunt maken Mac & Triple Cheese



Deze gerookte Mac & Triple Cheese is het romige gerecht waarnaar je op zoek was!

Ingredients

16 Ons elleboogmacaroni

8 Ons roomkaas, in blokjes gesneden

2 ½ kopje half en half, plus meer indien nodig

1 ½ kopje cheddarkaas

1 ½ kopje geraspte gerookte mozzarella

1 kopje panko-broodkruimels

5 eetlepels gekoelde boter, plus meer voor het coaten van gietijzer

2 eetlepels boter, gesmolten

1 theelepel hete saus, of meer naar smaak

1 theelepel droge mosterd

¾ theelepel zwarte peper

Preparation

Verwarm uw roker voor op 82°C.

Meng in een grote ijzeren koekenpan de halve roomkaas, gekoelde boter, hete saus, droge mosterd en peper.

Plaats de koekenpan in de roker en rook het mengsel gedurende 30 minuten. Voor dit recept kun je hickorybisquetten gebruiken.

Kook de macaroni 1-2 minuten korter dan aangegeven op de verpakking.

Giet de pasta af, spoel af met koud water, laat opnieuw uitlekken en doe terug in de pan. Meng de afgekoelde pasta met de geraspte kaas.

Haal de saus uit de roker en verhoog de temperatuur tot 160°C.

Giet de gerookte saus over de pasta en roer voorzichtig.

Neem een andere ijzeren koekenpan en bestrijk de binnenkant met 1 eetlepel gekoelde boter. Giet de macaroni en kaas in de koekenpan.

Meng het broodkruim met 2 eetlepels gesmolten boter en verdeel dit over de macaroni.

Breng de pasta naar de roker en rook hem tot de bovenkant lichtbruin is (ongeveer 40 minuten). Serveer het met wat paprikapoeder erbovenop.