sliced banana bread

Gerookt Bananen brood met gehakte pecannoten en chocoladeschilfersrecept



Gezond, heerlijk, snel en gemakkelijk te maken. Dit recept geeft je een geweldige kans om die rijpe bananen te gebruiken die niemand meer wil eten.

Ingredients

5 Rijpe bananen

2 kopjes All-purpose Flour

1 theelepel zuiveringszout

¼ theelepel zout

½ kopje olie

¾ kopje bruine suiker

2 eieren, geslagen

⅔ Kopje pecannoten of stukjes walnoot

⅔ Kopje chocoladestukjes

Bradley Smaakbisquetten – Elzen, Appel of Kers

Preparation

Snijd de bananen, terwijl de schil er nog op zit, in de lengte door. Plaats de bananenhelften met de velzijde naar beneden op uw Bradley Smoker-rekken.

Zet de roker op 250°F en gebruik milde houtbisquetten zoals elzen, appel of kers.

Rook de bananenhelften gedurende 30 minuten. Haal het uit de roker en laat afkoelen tot kamertemperatuur. Verwijder de schil van de bananen en prak ze fijn met een vork.

Verwarm de oven voor op 350 ° F.

Vet een broodvorm in en schud 1 eetlepel bloem rond de broodvorm, zodat het vet met bloem bedekt is.

Zeef de bloem, baking soda en zout in een kom. Opzij zetten.

Klop de resterende ingrediënten tot ze goed gemengd zijn. Meng de bloem (en eventuele noten/chocoladestukjes) door het natte mengsel tot de bloem net vochtig is (niet mengen met een mixer, anders wordt het brood te compact).

Giet het mengsel in de broodvorm en bak gedurende 65-75 minuten, of totdat een tandenstoker die je in het midden steekt er schoon uitkomt.

Afkoelen op een rooster.

Recept van: Steve Cylka