Smoked Sliders

Gerookt Schuifregelaars Recept



Maakt ongeveer 20-25 schuifregelaars, wat misschien veel lijken, maar ze verdwijnen in een hartslag !! De kinderen zijn dol op ze en ze zijn snel en gemakkelijk !! Genieten!

Ingredients

Pasteitjes:

2 kg gehakt naar keuze. Ik hou ervan om entrecote fijn te malen, ontdaan van vet

8-10 plakjes spek, gekookt en verkruimeld

1 kopje geraspte cheddarkaas

Zout en peper naar smaak

2 Zoete uien, in dunne plakjes gesneden

3 eetlepels boter

24 Parker-huisrollen

Saus/spread:

1 Kopje mayonaise

½ kopje mosterd

¼ kopje ketchup

2-3 eetlepels ingelegde jalapenos, fijngehakt

Een paar scheutjes Tabasco

Preparation

Doe het gehakt, het spek, de kaas, het zout en de peper in een kom en meng goed.

Vorm er pasteitjes van 2½ inch van.

Leg de pasteitjes op uw roosters en plaats ze in uw voorverwarmde roker van 220 ° F, gedurende 20 minuten roken. Uw houtkeuze. Wij houden van mesquite of hickory.

Haal het uit de roker en voltooi het koken op de grill.

Ik veronderstel dat je desgewenst in de roker kunt afwerken, maar ik hou van de combinatie van rook- en grillsmaak.

Als u ze volledig in de roker kookt, adviseert de USDA/FSIS een kooktemperatuur van minimaal 225°F voor gemalen vlees.

Terwijl de pasteitjes koken, smelt je in een grote koekenpan 3 eetlepels boter en voeg je gesneden uien toe. Kook vaak al roerend tot het gekarameliseerd is; ongeveer 15 minuten.

Gebruik voor broodjes elk merk Parker-huisrollen. Laat rijzen en bak zoals aangegeven op de verpakking.

Doe alle ingrediënten voor de saus in een kom en meng goed.

Terwijl de broodjes heet uit de oven zijn, splits je ze en breng je saus aan op de onderste helft en de bovenkant als je dat wilt! Leg een pasteitje op de onderste helft van de rol, vervolgens een lepel op wat uien en de bovenste helft van de rol.