Bowl of smoked snack mix

Gerookt Stukjes en beten Recept



Om deze heerlijke stukjes en beten voor te bereiden, heb je 6-7 Bradley Smoker Hickory of Whisky Oak Bisquettes nodig.

Ingredients

1 ½ kopjes kaasstukjes (kaas Nnps of goudviscrackers)

1 ½ kopje mini-Ritz-crackers

2 kopjes Cheerios-ontbijtgranen

2 kopjes Shreddies ontbijtgranen

2 kopjes pretzels

⅔ Kopje boter, gesmolten

2 eetlepels Worcestershiresaus

1 eetlepel Tabasco-saus

1 theelepel knoflookpoeder

1 theelepel uienpoeder

1 theelepel zout

½ theelepel chilipoeder

Preparation

Start de roker en gebruik houtpucks naar keuze (Hickory of Whiskey Oak werkt heel goed!). Breng de roker op een temperatuur van 250ºC.

Meng Cheese Bits, Mini Ritz, Cheerios, Shreddies en pretzels samen in een wegwerpbare lasagnepan van aluminiumfolie.

Klop de overige ingrediënten in een aparte kom door elkaar tot ze goed gemengd zijn. Giet het botermengsel over de stukjes en hapjes. Meng met een houten lepel goed om ervoor te zorgen dat alle stukjes en hapjes bedekt zijn met het botermengsel. Soms zijn er enkele die in de hoeken of de bodem blijven plakken en niet worden bedekt. Zorg ervoor dat u de bodem van de pan roert en ze omhoog trekt.

Plaats de lasagnepan op een rookrek en plaats deze in de rookoven. Rook ongeveer 2 uur. Roer de stukjes en hapjes elke 30 minuten door, waarbij je de onderste naar boven trekt. Na de 2 uur zou al het vocht verdwenen moeten zijn. Als dit niet het geval is en sommige stukken nog vochtig zijn, bak dan nog eens 15-30 minuten.

Dienen.