Quick Easy Smoked Sausage Recipe

Snel gemakkelijk Gerookte worst Recept



Ik heb dit recept een tijdje geleden bedacht, als een manier om het avondeten te maken zonder er constant mee te hoeven maken. De worst komt uit rooksmaak, sappig en heerlijk. Ik raad aan om extra te doen, omdat ze mooi opwarmen in een magnetron voor een snelle maaltijd. Ze gaan ook echt goed gebakken met eieren of pannenkoeken als ontbijt.

Ik heb maximaal twintig worstjes tegelijk gedaan zonder de tijd te vergroten. Ik moet je echter waarschuwen, als je deze eenmaal hebt gemaakt, zul je verslaafd zijn.

Ingredients

3 of 4 pond. Ongekookte Worstlinks

Italiaans, braadworst, of wat je kruidenier ook heeft, persoonlijk geef ik de voorkeur aan zoet Italiaans

Preparation

Verwarm de roker voor op 250ºF. Doe de worst in de roker met behulp van de middelste rekken.

Rook met 4 pucks van je favoriete hout en laat in totaal twee uur koken.

Haal het uit de roker en laat het enkele minuten rusten. Geniet dan.

Bewaar extra worsten in de koelkast of vries ze in voor later gebruik.

Extra informatie:

De totale rook-/kooktijd zou voldoende moeten zijn, maar als u van plan bent een interne temperatuurmeting te gebruiken, zijn de volgende aanbevolen temperaturen (de vetgedrukte waarden zijn de USDA-aanbeveling):

Rundvlees en varkensvlees: 152°F/160°F

Kip en Kalkoen: 160°F/165°F

Van Ded Leg