De Volwassen PB & J Hamburger
Ben jij een van die mensen die met je ogen rollen als je naar een BBQ gaat en de klassieker, sla, tomaat, mayo en ketchup op tafel ziet wanneer hamburgers worden gegrild? Ik smeek je om deze hamburger te proberen! Het omvat je traditionele hartige tomatensmaak, maar bevat wat zoete nostalgie van aardbeien en pindakaas bovenop. Dus wissel het traditionele dit weekend in en ga uit de doos met deze volwassen PB&J!
Ingredients
Hamburgeringrediënten:
Gehakt
Sriracha
Hamburgerbroodjes
1 theelepel ronde peper
1 theelepel zeezout
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel veganistische kip zonder kruidenzout
1 theelepel knoflookpoeder
1 eetlepel Worcestershiresaus
Verse sla
Tomaten
Uien
Ingrediënten Aardbeienketchup:
Aardbeien 8-10
½ tl gerookte paprikapoeder
½ theelepel gemalen jalapenopeper
⅓ Kopje suiker
1 theelepel olijfolie
½ kopje ketchup
Sprits-mengsel:
Voeg in een spuitfles 3 eetlepels Worcestershire-saus, ⅓ kopje appelsap en 1 kopje bruisend water toe.
Gebruikt materiaal:
P10 Bradley-rook
Caribische mengselbisquetten
Antiaanbakmatten
Mk4 Instant-leesthermometer
Gietijzeren koekenpan
Bradley opvouwbare tafel
Bradley Smoker-instelling:
Kooktijd: 90 minuten
Temp: 226ºC of 107ºC gedurende de eerste 60 minuten. Vervolgens 30 minuten op 260ºC of 126ºC
Hout: Caribisch mengsel
Rooktijd: 60 minuten
Preparation
Aardbeienketchup Routebeschrijving:
Spoel de aardbeien af onder koud water en snij de steeltjes eraf.
Snijd in kleine stukjes, doe het in een pan, voeg olijfolie toe, zet op middelhoog vuur en roer.
Kook de aardbeien tot ze een beetje zacht worden en doe ze in een staafmixer of gewone blender. Meng tot de aardbeien een sausachtige consistentie krijgen.
Giet het mengsel terug in een pan en voeg de paprika, jalapenopoeder, suiker en ketchup toe. Roer ongeveer 60 seconden op middelhoog vuur en proef de smaak.
Tijd om de saus af te koelen. Plaats deze in een koelkastbestendige container totdat de saus dikker wordt.
Hamburger Routebeschrijving:
Pasteitjes vormen - gebruik het ontdooide rundergehakt en doe het rundergehakt in een mengkom. Voeg gemalen peper, zeezout, uienpoeder, knoflookpoeder, kruidenzout en Worcestershire-saus toe. Meng en vorm het vlees tot pasteitjes naar keuze.
Zet het in de koelkast voor een nachtelijke marinade. Giet wat Worcestershiresaus op elk pasteitje.
Stel uw Bradley Smoker in op de bovenstaande instellingen.
Plaats de hamburgerpasteitjes op het Bradley-rookrek. Ik gebruik de Bradley Smoker-antiaanbakmatten om te voorkomen dat mijn eten aan de rekken blijft plakken als ik rook.
Rook de pasteitjes op 107,8ºC (226ºC) gedurende 60 minuten en sprenkel elke 30 minuten.
Na 60 minuten roken is het tijd om de temperatuur op te voeren naar 126,7ºC (260ºC).
Rook de hamburgers tot ze een interne temperatuur van 68,3ºC (155ºC) bereiken, wat 5 graden verwijderd is van de bereiding volgens de USDA-normen.
Zet nu de grill aan en schroei de pasteitjes aan beide kanten dicht, zodat de buitenkant van de pasteitjes een mooie, knapperige textuur krijgt. Zodra de interne temperatuur 71,1ºC (160ºC) bereikt, zijn de pasteitjes gaar en is het tijd om de burger te bouwen.
Gebruik de sriracha-hamburgerbroodjes en voeg het volgende toe: pindakaaspasta, sla, vleespasteitje, tomaten, uien en maak het af met de aardbeienketchupsaus.
Genieten!
Recept van: Bryan Edwards
Caribisch gebied
Mengen
Caribische mesquitebisquetten met piment passen goed bij kip, rundvlees, wild, lamsvlees, gevogelte en groenten.
Shop Now