Flaken Cut Smoked Short Ribs

Geklaken gesneden gerookt Korte ribben ReceptWees bereid om dit recept te verdubbelen ... zelfs verdrievoudigd. Ik denk dat ik zelf 4 pond rundvleesribben heb doorgemaakt deze laatste keer dat ik het heb gehaald. Het is serieus zo goed. Haal de rekbare broek aan, het wordt rommelig!

Ingredients

Ik zal de marinade maken voor een eenvoudige portie rundvlees van 1 tot 2 pond. Vermenigvuldig terwijl je gaat!

1” Verse gember - geraspt

2 teentjes verse knoflook - geraspt

2 Groene uien - gehakt

¾ kopje sojasaus

½ Kopje rijstwijnazijn

1 eetl sesamolie

 Kopje bruine suiker

1/4 kopje witte wijn

2 theelepels hete saus (zoals sriracha)

Sesamzaadjes en groene ui ter garnering

Of voeg een broodje toe en maak er een Bahn Mi van!

Preparation

Doe alle ingrediënten in een kom en meng goed. Doe de ribben in een ritssluitingszak en giet de marinade erbij. Knijp de lucht eruit en sluit af. Druk er een paar keer op en zorg ervoor dat het goed in het vlees dringt. Laat minimaal 4 uur marineren, of maximaal een nacht!

Start de Bradley Smoker en breng deze naar 225ºF (107ºC) met bier- of hickorybisquetten. Verwijder de ribben en veeg ze met de vingers schoon, zodat er een natte laag achterblijft. Bewaar de marinade en doe deze in een pot. Laat dit 4-5 minuten zachtjes koken en haal het dan van het vuur. Bewaar tot het einde. Plaats de ribben op een rooster en doe ze in de roker. Laat 30 minuten roken of tot de interne temperatuur 125 graden Celsius isºF (52ºC).

Als de roker klaar is, kun je ze meteen opeten. OF je zou het nog een stap verder kunnen brengen...

Als je een grill hebt, laat hem dan zo heet mogelijk stoken. We gaan deze heel snel dichtschroeien om dat beetje extra toe te voegen! Zodra de grill is voorverwarmd, plaatst u de ribben op de barbecue en schroeit u de eerste kant gedurende 2-3 minuten. Niet te lang. Draai de ribben om en blijf schroeien. De overgebleven marinade kun je nu gebruiken om het vlees mee te bedruipen. Voegt nog iets toe.

Draai opnieuw, gedurende 30 seconden, en haal het van de grill! Garneer en begin jezelf onaantrekkelijk op te eten.

Genieten!

Recept van: Cory Walby

Bier
Hout

Bierbisquetten voor Bradley-rokers

Bierbisquetten voor gerookt voedsel met hop. Perfect voor rundvlees, kip, ribben of worst.

Shop Now