Smoked Roast Beef

Gerookt Rosbief



Armadillo Pepper laat je zien hoe je gerookt rosbief kunt maken. Het maken van dit zelfgemaakte rosbief in de professionele roker van Bradley P10 is veel economischer dan inkoop in de supermarkt.

We zullen een oogje in het ronde geroosterd kijken, wat perfect is om dit zelfgemaakte rosbief te maken, op smaak te brengen, wat rook aan te brengen en vervolgens voor die mooie char aan de buitenkant het grillpistool uitbreken!

Ik doe vandaag 250ºF (of 121,1 ° C) en ik ga het nu ongeveer een uur met deze mesquite houten rook raken terwijl dit rosbief.

Ingredients

4 pond oog rond rosbief

Gordeldierpeper rundvleesrub

Preparation

Neem een oog van 4 pond rond rosbief en doe wat olijfolie op het vlees om als bindmiddel voor kruiden te gebruiken.

Breng op smaak met de gordeldierpeper-rundvleesrub. Gebruik de kruiden zwaar, want het is een dik stuk rundvlees.

Plaats het stuk vlees in de Bradley Smoker P10 en prik het vast met de vleesthermometer.

Zet op 250 graden (121,1 Celsius) met mesquitebisquetten gedurende 1 uur.

Neem vervolgens het stuk vlees buiten de roker en je kunt desgewenst een gietijzeren pot gebruiken, maar in de video gebruik ik een grillpistool om het vlees donkerder te maken.

Draai hem om en gril de andere kant met het pistool. Laat het afkoelen en zet het 45-55 minuten in de koelkast.

Tijd om het in stukjes te snijden en ervan te genieten.

Mesquite
 Hout

Mesquitebisquetten voor Bradley-rokers

Als het sterkste rookhout past het perfect bij rijk vlees zoals biefstuk, eend en lamsvlees met zijn sterkere, iets zoetere en delicatere smaak dan hickory.

Shop Now