Smoked Beef Ribs

Gerookt Rundvlees Ribben



Gerookte hete en snelle rundvleesribben in een Bradley. Rookte ze op 300 graden F (148,9c) gedurende een totaal van 1:30 uur. Toen wikkelde ik ze met folie en plaatste ze nog 30 minuten terug op de grill. Toen saed ik ze en plaatste ze 10 minuten terug op de roker om die saus te helpen lekker smakeloos te worden. Het enige dat ik anders zou doen, is het verwijderen van het membraan. Ofwel dat ze rokerig en echt teder waren.

Ingredients

1 kopje turbinado-suiker

1 eetl gerookt paprikapoeder

2 eetl grof zout

1 eetl zwarte peper

1 theelepel gemalen kurkuma

2 plakken runderribben

Hickory bisquetten

Preparation

Pak de twee plakken rundvleesribben en zet de Bradley op 300 F (148,9C) graden

Rook met 5 hickorybisquetten gedurende twee uur

Na anderhalf uur ging ik door en wikkelde ze in folie en smeerde ze in met barbecuesaus en besproeide ze met water

Leg ze nog eens 30 minuten terug en controleer de mate van malsheid

Zet hem nog eens 10 minuten terug in de Bradley om de ribben weer op te warmen

Recept van: Miguel kookt met vuur

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now