Gerookt T-bone steaks met geitenkaasboter
Deze prachtige T-Bone Steak is super zacht en je zult de sappigheid daar kunnen zien na de voltooiing van dit recept.
Ingredients
2 T-bone steaks (elk 1,8 lb) van 9,5 inch dik
Zout-peper-koffierub (in de video werd gordeldierpeper-rundvleesrub gebruikt)
4 Oz geitenkaasboter
Wrijfmix:
1 theelepel rode pepervlokken
1 theelepel gehakte knoflook
1 theelepel gehakt van de bovenste groene ui
Preparation
Neem beide t-bones van 1,8 pond en gebruik een beetje eendenvet als bindmiddel of gebruik olijfolie als je geen eendenvet hebt.
Wrijf het vlees in met de rubmix en breng het op smaak met de armadillo pepper beef rub.
Plaats ze in de Bradley P10 professionele roker gedurende 59 minuten bij 225°F (107,2°C) en breng deze op tot 100 (37,8°C)-110°F (43,3°C) graden
Schroei vervolgens in een gietijzeren koekenpan met geitenkaasboter.
Laat ongeveer 10 minuten rusten.
Snij hem in één en als je hem voldoende dichtgeschroeid hebt, zal de boter beginnen te smelten en zal hij dwars door dit T-bone snijden om zacht en sappig genoeg te zijn bij medium-rare.
Recept van: Gordeldier Peper BBQ