Hoe je gerookt kunt maken Carne Asada Rok biefstukrecept
Deze gerookte Carne Asada is alles wat je nodig hebt voor een perfecte zomeravond!
Ingredients
2 pond roksteak
Voor de rub:
1 theelepel zoete paprika
1 theelepel koosjer zout
¼ theelepel gemalen komijn
¼ theelepel versgemalen zwarte peper
Marinade:
3 Sinaasappelen, uitgeperst
4 Limoenen, uitgeperst
2 Citroenen, uitgeperst
½ kopje koriander, gehakt
¼ kopje olijfolie
1 theelepel zout
½ eetl komijn
½ theelepel peper
1 jalapeño, fijngehakt
3 teentjes knoflook, fijngehakt
Preparation
Maak in een middelgrote kom de marinade: combineer het sinaasappelsap, limoensap, citroensap, koriander, olijfolie, zout, komijn, peper, jalapeño en knoflook en klop goed om het zout op te lossen.
Doe het vlees in een grote hersluitbare zak. Bestrijk het vlees met de marinade en laat het 2 uur in de koelkast staan.
Haal de biefstuk uit de marinade. Maak in een kleine kom de rub met paprikapoeder, zout, komijn en zwarte peper. Breng het vlees op smaak met dit mengsel en laat het 30 minuten staan.
Verwarm de roker voor op 107°C (225°F). Rook het vlees gedurende 45 minuten, voor dit recept kun je kersenbisquetten gebruiken.
Haal de biefstuk uit de smoker, je gaat hem afmaken op de grill. Verwarm uw grill voor op 232°C (450°F) en schroei tot de interne temperatuur 56°C (135°F) bereikt voor medium-rare.
Laat het 10 minuten rusten voordat u het serveert.
Kers
Hout
Kersenbisquetten zorgen voor een mild, zoet en fruitig aroma, perfect voor het roken van gevogelte, vis, zeevruchten, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, watervogels, groenten en kaas.
Shop Now