Mesquite Slow Smoked Pot Roast

Mesquite langzaam gerookt Stoofpot Recept



Maak je klaar voor een smaakvol diner met dit gerookte cross rib -gebraden recept. Wrijven met een heerlijke mix van kruiden, gerookt met mesquite bisquettes en geserveerd als een stoofvlees met groenten en aardappelen, is dit gerecht zeker een menigte-aanvulling.

Ingredients

1,5 kg gekruiste ribbraadstuk zonder botten

3 tot 4 teentjes knoflook gesnipperd

Wrijven:

Om de rub te bereiden, meng je 60 ml (¼ c) paprikapoeder, 30 ml ( c) gemalen zwarte peper, 125 ml (½ c) zout en suiker. Voeg vervolgens chilipoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, gedroogde gemalen tijm en gedroogde gemalen salie toe, elk 30 ml (2 eetlepels) en 10 ml (2 theelepels) cayennepeper.

Preparation

De avond voordat u het braadstuk serveert, combineert u de droge rub-ingrediënten in een kleine kom.

Doe de knoflookreepjes in het vlees.

Wrijf het vlees rondom in met de dry rub.

Doe het in een plastic zak en laat het een nacht in de koelkast staan.

Haal het vlees uit de koelkast en laat het ongeveer 45 minuten staan.

Rookmethode:

Verwarm de Bradley Smoker voor op een temperatuur tussen 95°C en 105°C (200°F en 220°F).

Breng het vlees over naar een rookrek en plaats het in de roker. Met Mesquite smaakbisquetten rookt/kookt u het vlees ongeveer 4 tot 6 uur.

Serveren:

Serveer als stoofschotel met groenten, aardappelen en augurken.

Mesquite
 Hout

Mesquitebisquetten voor Bradley-rokers

Als het sterkste rookhout past het perfect bij rijk vlees zoals biefstuk, eend en lamsvlees met zijn sterkere, iets zoetere en delicatere smaak dan hickory.

Shop Now