Schenkel Noedelsoep
Dit gaat nu herhalen. De gerookte rundvleesschachten zijn mals in de herfst. De bouillon is zo diep en rijk. Het is perfect voor die regenachtige dagen, winterdagen of gewoon elke dag trouwens. De straising helpt echt om de bouillon te bouwen. Sla het niet over!
Ingredients
4 Rundsschenkels – schoongewassen om eventuele botfragmenten te verwijderen
Zout en peper
6 kopjes runderbouillon
4 Steranijs
½ Kaneelstokje
3 Laurierblaadjes
2 veldtomaten – in blokjes gesneden
6 teentjes knoflook
1 Ui – grof gesneden
4 Groene uien – grof gesneden
2” Stuk verse gember – gehakt
2 eetlepels suiker
½ kopje sojasaus
¼ kopje mirin
Maak de kom af met:
Noedels
Baby paksoi
Taugé
Groene uien
Rode chilipepers
Wat je wilt!
Preparation
Begin door uw Bradley Smoker op een temperatuur van 250°C te brengenºF (121,1ºC) het laten lopen van wat bierbisquetten. Zodra dit op temperatuur is, zout je rundvlees en laat je het 2 uur in de roker baden. Zodra de tijd om is, haal je het uit de roker en breng je het naar je kookplaat voor het smorende gedeelte hiervan.
Voeg al je ingrediënten toe aan een grote soeppan. Plaats ook je rundvlees in de pan en probeer het plat te leggen om een deel van de vorm te behouden terwijl het kookt. Doe je deksel erop en breng aan de kook. Laat dit ongeveer 3 uur doorkoken. Het is klaar als het vlees gaar is.
Verwijder het vlees en de botten en zeef de rest van de ingrediënten uit de bouillon. Pas op, het zal heet zijn. Plaats de schoongemaakte soep terug op de kookplaat en maak je klaar om je kom in elkaar te zetten!
Begin met het plaatsen van de gekookte noedels in de kom, gevolgd door een royale hoeveelheid rundvlees. Voeg toe wat je verder lekker vindt. Vul de kom af met de hete bouillon en garneer hem!
Genieten!
Recept van: Cory Walby - Testkeuken op zaterdagavond
Bier
Hout
Bierbisquetten voor gerookt voedsel met hop. Perfect voor rundvlees, kip, ribben of worst.
Shop Now