Chopped Brisket Sandwich Recipe

Gehakt Brisket sandwich Recept



Geniet van de heerlijke smaken van een perfect gerookte borst met dit recept! Gecoat met een zelfgemaakte BBQ die tot in de perfectie wrijft en gerookt met behulp van een Bradley-roker, is deze sappige borst een menigte-aanvrager die je naar meer verlangen.

Ingredients

1 (10) pond borststuk

1 eetlepel zout

1 Eetlepel zwarte peper

1 eetl knoflookpoeder

1 eetl uienpoeder

1 eetlepel Chipotle-chilipoeder

1 eetl witte suiker

1 eetl bruine suiker

Optioneel in de winkel gekochte aanbeveling voor borstwrijven: Dirty Dalmatian Bark Builder Beef Rub.

4 eetlepels appelsap

Hamburgerbroodjes

Gebruikt materiaal:

P10 Bradley-roker

Bradley Smoker opvouwbare tafel

Bradley Smoker siliconen anti-aanbakmatten

Bradley Smoker-gereedschap

Thermoworks tijdsticktrio

Thermoworks Thermapen One

Bradley Smoker-instellingen:

Hout: Hunter's Blend

Temperatuur: 226ºF

Rooktimer: 360 minuten of 6 uur

Timer: 600 minuten of 10 uur

Preparation

Spoel en droog het borststuk.

Snijd de vetkap af, laat ongeveer ¼ inch vet achter en verwijder overtollig vet op het borststuk. Zorg ervoor dat u het zilverkleurige vel van de onderkant van het vlees verwijdert.

Stel uw Bradley Smoker in op de bovenstaande instellingen.

Terwijl de smoker aan het opwarmen is, breng je de BBQ rub aan. Meng in een kom het volgende: zout, zwarte peper, knoflookpoeder, uienpoeder, chipotle chilipoeder, witte suiker, bruine suiker. Zorg ervoor dat u een dikke laag rub op het borststuk aanbrengt.

Tijd om het borststuk in de roker te doen. Zorg ervoor dat u de vleessonde in het dikste deel van het vlees steekt.

Rook op 226ºF (107,8ºC). totdat de interne temperatuur van het borststuk 160°C bereiktºF (71,1ºC). Afhankelijk van de grootte van het borststuk kan dit 6 tot 8 uur duren.

Tijd om het borststuk uit de roker te halen en in folie te wikkelen. Voeg 3-4 eetlepels appelsap toe aan de folie en dek goed af. Plaats het borststuk terug in de roker.

Kook het borststuk tot de interne temperatuur 190°C bereiktºF. (87,8ºC), meestal nog eens 2 uur.

Haal het borststuk uit de roker en leg het op een snijplank. Zorg ervoor dat u het borststuk ongeveer 25-35 minuten in de folie gewikkeld laat.

Snijd het borststuk tegen de draad in plakjes.

Genieten!

Recept van Bryan Edwards – Humeurige fijnproever Tulsa

Jager
 Mengen

Hunters Blend Bisquetten voor Bradley Smoker

Verrijkte rozemarijn, tijm en zwarte peper met ons esdoornhouten bisquettepaar met wildvlees, gevogelte, vis, lamsvlees, rundvlees en groenten.

Shop Now