Pumped Smoked Dried Beef Recipe

Gepompt gerookt Gedroogd vlees Recept



Om dit gepompte gerookte gedroogde rundvleesrecept te maken, moet u een oog van ronde, braadpanaat, onderste of bovenste ronde gebraden gebruiken. Hoe slanker hoe beter. Je hebt ook bruine suiker genezen, water en een vleesinjector nodig. Als vlees 10# weegt, moet u 10% pekel of 1# in het vlees pompen. Het gebraden weegt 11# wanneer het klaar is. Zorg ervoor dat je in alle kanten van het gebraden injecteert. Als je uit de roker bent, leg je in de koelkast om af te koelen. Snijd dun om een ​​verdomd goed gedroogde sandwich met rundvlees te maken.

Ingredients

Oog van rond, rosbief, onder- of bovenrond braadstuk.

Bruine suikerkuur

Water

Vleesinjector

Preparation

Meng 1 pond bruine suikerkuur met ½ gallon water (½ pond met 1 liter water).

Meng goed om op te lossen.

Pomp 10%. Als vlees 10# weegt, moet u 10% pekel of 1# in het vlees pompen.

Het braadstuk weegt 11# als het klaar is.

Injecteer in alle kanten van het braadstuk.

Wrijf alle kanten van het vlees in met bruine suiker.

Doe het braadstuk in een zak en laat het 5-7 dagen in de koelkast staan. Hierdoor kan het vlees uitharden.

Haal het uit de koelkast en spoel af met koud water om extra zout te verwijderen.

Doe het braadstuk in een zak ham of leg het op een rokerijscherm.

Laat 1-2 uur bij kamertemperatuur staan.

Roker 130 voorverwarmenºF (52°C).

Droog 1-2 uur in een 140ºF (60°C) bij roker.

Controleer of het oppervlak droog is.

Verhoog de temperatuur naar 150ºF (65°C) -160ºF (71°C) en rook gedurende 2 uur of tot de gewenste kleur is bereikt.

Zet de temperatuur op 180ºF (82°C) -190ºF (87.8°C) en kook tot IT 155 isºF (68.3°C).

Haal uit de roker en snijd een dun plakje om te proeven. Zet in de koelkast om af te koelen.

Snijd dun om een verdomd goede sandwich met gedroogd rundvlees te maken