Smoked Lancaster County Dried Beef Recipe

Gerookt Lancaster County Gedroogd vlees Recept



Gerookt Lancaster County Gedroogd rundvlees is een langzaam gedroogde en langzaam gerookte delicatesse met een diepe rokerige smaak. Je kunt het dun snijden en serveren als een delicievlees. Je kunt het ook gebruiken in jus, of serveren als afgeroomd gedroogd rundvlees boven toast, koekjes en friet. Natuurlijk kunt u in de winkel gekochte. Niets is echter te vergelijken met degene die zelfgemaakt is.

Ingredients

Ronde braadstukken van 3-5 pond rundvlees

1 eetlepel Tenderquick per pond rundvlees

1 eetlepel bruine suiker per pond rundvlees

1 eetlepel gemalen zwarte peper

1 theelepel knoflookpoeder

3 laurierblaadjes (geplet)

1 gedroogde chilipeper (gemalen)

10 Jeneverbessen (geplet)

Preparation

Snijd het rundvlees goed af van al het vet en de pezen.

Meng alle ingrediënten voor de kuur door elkaar in een kom.

Wrijf de kuur over het gehele oppervlak van het vlees. Goed bedekken. Plaats het braadstuk samen met de resterende kuur in een ritssluitingszak van gallon. Plaats de zak gedurende 12 dagen in de koelkast en draai hem om de paar dagen.

Rook op 130ºF (54.4°C) gedurende 8-12 uur.

Verhoog de roker naar 160ºF (71.1°C). En rook tot de interne temperatuur van het vlees 135 bereiktºF (57.2°C) .

Plaats het braadstuk terug in de koelkast (onafgedekt) gedurende 5 dagen om te drogen voordat u het aansnijdt.

Snijd dun.

Als u zich niet op uw gemak voelt met de 135°F (57,2°C) interne temperatuur koken tot deze 140°F (60°C).