Smoked Beef, Pork and Jalapeno Stick Recipe

Gerookt Rundvlees, varkensvlees en jalapeno StokreceptNeem je smaakpapillen op een pittig avontuur met ons gerookte rundvlees, varkensvlees en jalapeno -sticks! Deze snacks met proteïne-pack-snacks barsten van rokerige smaak en een schop van hitte van de Jalapenos, waardoor ze de perfecte aanvulling zijn op elke spreiding van speldag of snacktijd opstelling.

Ingredients

9 pond rundergehakt; ofwel 85/15 of 90/10 mager

1 pond varkensbout of voorgemalen, ongekruid varkensvlees

7-19 mm collageen darm of 26 mm schaap of varken

Kruiden:

1 kopje koud gedestilleerd water

1 kopje magere droge melk

5 eetlepels zout

2 theelepel kuur #1 (afgestreken theelepels)

4 eetlepels elk jalapenopeperpoeder, gedehydrateerde jalapenopeper en gedroogde paprika (het is ongeveer ¼ kopje)

2 eetl paprikapoeder

2 theelepels gegranuleerde knoflook

2 theelepel piment

Preparation

Maal of meng het voorgemalen vlees door elkaar. Meng in een aparte kom alle droge ingrediënten met het water en roer goed. Giet het mengsel bij het vlees en meng zeer goed. Plaats vervolgens het vleesmengsel in de vuller en vul de darmen tot elke gewenste lengte. Zet de gevulde omhulsels een nacht in de koelkast.

Verwarm uw roker voor op 130°F (rookgenerator aan, MAAR GEEN ROOK) ventilatieopening 1/2 open, geen water in de pan. Hang de stokjes een uur in de roker of totdat de omhulsels droog aanvoelen. Verhoog vervolgens de temperatuur tot 150 ° F en begin met het aanbrengen van rook gedurende 2 uur. Verhoog de temperatuur op het derde uur tot 170 F met nog eens 2 uur rook. Ga door met de hitte van 170°F, totdat de interne temperatuur van de stokjes 152°F – 155°F bereikt.

Wanneer de interne temperatuur is bereikt, schakelt u de warmte- en rookgenerator uit.

Doe de deur open en laat de stokjes hangen totdat ze verschrompelen en koel aanvoelen; Haal ze dan uit de roker. Deze hoef je niet te douchen.

Snij de stokjes op de gewenste lengte en vacumeer ze. Ze kunnen maximaal 6 maanden worden ingevroren.

Opmerking: als je wat stokjes in de koelkast gaat bewaren, gebruik dan een glazen of plastic galloncontainer met gaten aan de bovenkant voor luchtcirculatie. Een afgesloten zak met ritssluiting veroorzaakt schimmel en bederf.

Aanvullende receptinformatie:

Als je wilt, kun je 9 pond hertenvlees en 1 pond rundervet gebruiken om het runder- en varkensgehakt te vervangen.

Van NePaSmoker