Gerookte BBQ Gehaktballetjes Recept
Maak je klaar voor een smaakexplosie met ons gerookte BBQ -gehaktballetrecept! Deze hartige, tedere gehaktballetjes zijn langzaam gekookt tot in de perfectie en gesmoord in een pittige BBQ-saus, waardoor ze het ultieme menigte-aangename voorgerecht of hoofdgerecht zijn.
Ingredients
Gehaktballen zijn de perfecte keuze voor feestjes, achterklepjes of om met vrienden naar voetbalwedstrijden te kijken.
Bereid ze op jouw manier voor, maar volg deze instructies om ze perfect te roken.
Preparation
Verwarm de roker tot 190* graden F met behulp van 6 hickorybisquetten
Rook gehaktballetjes drie uur
Doe de gerookte gehaktballetjes in je favoriete barbecuesaus
De USDA raadt aan dat u een kasttemperatuur van 225 graden F of hoger gebruikt bij het roken van niet-uitgehard gehakt.
Hickory
Hout
De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.
Shop Now