Smoked Bolognese Recipe

Gerookt Bolognese Recept



Wist je dat het mogelijk is om de koekenpan te nemen waar je je Bolognese saus rechtstreeks naar de roker hebt gemaakt? Leer hoe u gerookte bolognese saus kunt bereiden om te serveren met uw favoriete pasta. Je kunt nooit fout gaan met de klassieke spaghetti.

Ingredients

1 kg rundergehakt

1 eetlepel olijfolie

½ ui - gehakt

3 teentjes knoflook - fijngehakt

3-4 middelgrote tomaten - gehakt

500 ml tomatensaus

2 theelepel paprikapoeder

1 theelepel gedroogde basilicum

2 theelepel gedroogde oregano

1 eetlepel boter

Pakket van je favoriete pasta

Bradley-smaakbisquetten – appel

Preparation

Verwarm de roker voor op 200-225 ° F met bisquetten met appelsmaak.

Verhit de olijfolie in een gietijzeren pot of diepe gietijzeren pan.

Voeg gehakt, knoflook en uien toe aan de pan.

Zodra het vlees bruin kleurt en de uien glazig zijn geworden, voeg je de tomaten, tomatensaus, paprika, basilicum, oregano, zout en peper toe en roer alles door elkaar.

Laat 5 minuten sudderen, af en toe roeren.

Haal de gietijzeren pot van het fornuis en plaats deze in de voorverwarmde roker.

Rook gedurende 1 - 1½ uur, af en toe roeren.

Terwijl de saus rookt, bereidt u de pasta van uw keuze (volgens de instructies). Met de klassieke spaghetti kun je nooit fout gaan.

Als de saus klaar is met roken, haal hem dan uit de roker en roer de boter erdoor.

Giet de pasta af zodra deze gaar is en serveer met uw vers gerookte bolognesesaus.

Appel
 Hout

Appelbisquetten voor Bradley-rokers

Een licht, fruitig en lichtzoet rookaroma dat past bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees en kaas.

Shop Now