Gerookt Texas Style Brisket Recept
Het enige dat u nodig hebt is tijd om deze gerookte Texas -stijl borst te bereiden. Er zijn slechts een paar ingrediënten nodig om het op smaak te brengen en je roker zal de rest doen. Snijd tegen het graan.
Ingredients
10-12 pond runderborststuk, vet bijgesneden tot een dikte van ¼ inch
⅓ Kopje koosjer zout
⅓ Kopje zwarte peper
Bradley Smaakbisquetten – Mesquite
Preparation
Breng het borststuk op smaak met zout en peper voordat u uw Bradley Smoker voorverwarmt met bisquetten met mesquite-smaak.
Laat het borststuk een uur op kamertemperatuur staan.
Breng de temperatuur van uw roker naar 225-250 ° F.
Plaats het borststuk met de vette kant naar boven in de roker.
Roteer elke 3 uur. Als de boven- of onderkant veel sneller kleurt dan de andere, draai dan om in de smoker.
Rook tot het vlees heel mals is, maar niet uit elkaar valt en een temperatuur van 195°F is bereikt.
Laat het borststuk minimaal 30 minuten rusten voordat u het tegen de draad in snijdt.
Recept van: Lena Clayton
Mesquite
Hout
Als het sterkste rookhout past het perfect bij rijk vlees zoals biefstuk, eend en lamsvlees met zijn sterkere, iets zoetere en delicatere smaak dan hickory.
Shop Now