Gerookt Corned beef Recept
Na jaren van brasing, stomen, koken, grillen, enz. Ik vond een van de gemakkelijkste en beste manieren om gerookt corned beef te bereiden. Misschien wil je het proberen. Het is geweldig!
Rookte een borst een tijdje terug en legde het punt opzij om wat corned beef te maken. Ik gebruikte een pekel voor deze en het was alleen zout en kruiden. Zorg ervoor dat de folie ergens geen lek of traan heeft waardoor de stoom kan ontsnappen.
Na 10 dagen te hebben genezen, spoelde ik en stopte ik in Crock Pot. Vervolgens bedekt met water en wat beitsende kruiden.
Laat koken tot het bijna zacht is en gooide toen in een aantal zelfgekweekte taters.
Een uur later gooide er enkele wortels in.
En vergeet de jus niet. Het is een goede verbetering.
Ingredients
Cornedbeef (elk formaat)
Grof gemalen peper
6 uien - ongeveer in plakjes gesneden ¼ of ⅜ een inch dik
1 groot vel zware folie
Preparation
Plaats corned beef op folie en bedek met grove peper.
Leg de plakjes ui erop en gebruik waar nodig tandenstokers om ze vast te houden.
Bevestig de folie aan de bovenkant en vervolgens aan de zijkanten, zodat er luchtruimte binnenin blijft, maar zodat er geen vloeistof naar buiten kan lekken.
Plaats in een pan van minimaal 2 cm diep. Bak in 350ºF (176.7°C) oven gedurende 3 uur (ongeacht de grootte).
Kook of stoom kool, wortelen en aardappelen naar keuze in het uit de pan afgevoerde sap (plus eventueel wat extra vloeistof).
Optioneel: Terwijl de groenten koken, glaceert u het rundvlees met 1 kopje bruine suiker en ¼ kopje mosterd.
Bak onafgedekt 15 minuten 350ºF (176.7°C).