Smoked Corned Beef Recipe

Gerookt Corned beef Recept



Geniet van de rijke smaken van ons heerlijke Corned Beef Brisket -recept. Met zijn perfecte vetgehalte en vakkundig gesneden tederheid, is onze 750 g (1½ lb) rauwe corned beef borst een onweerstaanbare traktatie. Langzaam gerookt tot in de perfectie gedurende 5-6 uur, bereikt het een verleidelijke 70 ° C (160 ° F), waardoor een verrukkelijke en rokerige ervaring je meer zal hebben.

Ingredients

Borststuk is een goed stuk vlees om cornedbeef te maken, omdat het een mooi vetgehalte heeft. Het is ook belangrijk om corned beef tegen de korrel in te snijden. Je hebt dus 750 g (1½ lb) rauw borststuk van corned beef.

Preparation

Verwarm de roker voor op ongeveer 100°C (220°F).

Open de klep gedeeltelijk en zet de verwarming een paar stappen lager tot 90°C (190°F).

Leg het rauwe vlees op een geolied rooster.

Rook gedurende 5 - 6 uur of tot het vlees gaar is. Een instant-vleesthermometer moet 70°C (160°F) aangeven. De kooktijd is afhankelijk van de weer- en windomstandigheden. Indien gewenst kan de rook na 4 uur of wanneer de gewenste rokerigheid is bereikt, worden uitgeschakeld.

Snijd heel dun over de korrel heen.

Koel bewaren.