Boneless Cross Rib Roast

Gerookt zonder been Kruisribgebrast Recept



Geniet van een overheerlijke, gerookte kruisrib-gebraden die zacht en smaakvol is. Dit recept maakt gebruik van een smaakvolle marinade en langzaam gekookte methode om een ​​heerlijk, klassiek rosbiefdiner te creëren, perfect voor elke speciale gelegenheid.

Ingredients

1½ Kg (3 lb) gekruiste ribbraadstuk zonder bot

1 middelgrote ui - in blokjes gesneden

1 Laurierblad

Takje verse tijm, marjolein en oregano

30 ml (2 eetlepels) olie

2 teentjes knoflook - gehakt

500 ml (2 c) rode wijn

Preparation

Verwijder eventueel overtollig vet van het vlees.

Doe het vlees in een luchtdichte verpakking.

Meng de overige ingrediënten met elkaar en giet het over het vlees in de kom.

Sluit de container af en zet hem een nacht in de koelkast, af en toe draaiend.

Rookmethode:

Haal uit de marinade en dep droog.

Bewaar de marinade voor eventueel later gebruik als jus.

Verwarm de Bradley Smoker voor op ongeveer 100°C (220°F).

Plaats het braadstuk op een geolied rookrek in de bovenste helft van de Bradley Smoker.

Gebruik Special Blend-smaakbisquetten en rook/kook gedurende 7 – 8 uur of tot een thermometer 65°C (150°F) aangeeft.

Serveren:

Laat 10 minuten staan voordat u gaat snijden. Geniet ervan met traditionele rosbiefmaaltijden, zoals geroosterde aardappelen, onze rijke groentejus, mierikswortel en Yorkshire pudding. Heerlijk dik gesneden voor op de boterham de volgende dag!

Speciaal
Mengen

Speciale mixbisquetten voor Bradley-rokers

Speciaal gemaakt om een aparte smaak aan elk gerecht toe te voegen, en past goed bij gevogelte, vis, zeevruchten, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, wild en watervogels.

Shop Now