Smoked Reverse Seared Tomahawk Steak Recipe

Gerookt omgekeerde aangebraden Tomahawk biefstuk Recept



Leer hoe u wat gerookte omgekeerde aangebraden Tomahawk -steak maakt, een van de meest heerlijke stukken rundvlees.

Tip: marinade biefstuk gedurende 48 uur met behulp van een ritssluiting van 1 gallon. Laat de marinade minimaal 10 minuten sudderen om ervoor te zorgen dat het alcoholgehalte kookt.

Ingredients

1 kopje ketchup

1 Oz witte rum

¼ kopje melasse

1 eetl citroensap

1 eetlepel Worcestershiresaus

1 eetl sojasaus

½ theelepel gemalen peper

½ theelepel zout

½ theelepel cayennepeper

¼ kopje balsamicoazijn

1 eetl gehakte ui

Preparation

Meng alle gemarineerde ingrediënten in een pan en laat 10 minuten op middelhoog vuur koken. Laat het 5 tot 10 minuten zitten voordat u het gebruikt.

Verwarm uw Bradley Smoker voor op 107,8ºC (226ºC), breng alle kanten van de biefstuk op smaak met zout en peper. Plaats in een roker met thermometersonde om de interne temperatuur te controleren.

Draai de biefstuk na 60 minuten in de smoker om. Zodra de steak een interne temperatuur van 57,2ºC (135ºC) heeft bereikt, haalt u de roker uit het stopcontact.

Zet de grill aan en braad de biefstuk aan beide kanten. Schroei de biefstuk aan beide kanten gedurende 15 tot 20 seconden. doe 2 eetlepels boter op de biefstuk. Rust 10 minuten en serveer!

Recept van: Bryan Edwards