alt="Smoked beef tenderloin"

Gerookt Ossenhaas ReceptLeer hoe u het perfecte ossenhaas rookt met de Bradley Smoker en Chef Ted Reader kunt roken. Chef -lezer toont ons zijn geheimen als het gaat om het maken van een gerookte ossenhaas die sappig en sappig is, en maak je geen zorgen, de Bradley Meat Smoker maakt dit recept mooi en eenvoudig.

Begin met een centrum gesneden gebraden. Glaze het vervolgens met een mix van knoflook, honing, kruiden en een beetje mosterd en Armagnac. Breng vervolgens een mooie peperwrijf aan en injecteer het ossenhaasbraad met een gesmolten boter en Armagnac -mengsel. Zet het gebraden in de Bradley -roker en begin met roken met behulp van de Bradley Smoker Special Blend Bisquettes. Rook de ossenhaas voor ongeveer 1,5-2 uur en voila, je hebt een perfect, sappig gerookt rundvlees van rundvlees dat zeker zal zijn om jou en je huisgasten te plezieren (dat wil zeggen, als je echt wilt delen)!

Ingredients

In het midden gesneden ossenhaas, ongeveer 1 ½ - 2 lbs en in trossen (Tip: u kunt uw slager vragen dit voor u te doen)

4 Peperwrijf:

2 eetlepels elk gebarsten zwarte peperkorrels, gebarsten roze peperkorrels, gebarsten witte peperkorrels, gebarsten Szechuan-peperkorrels

1 eetlepel koosjer zout

Kruid Knoflook Mosterd Bedruip:

8 teentjes verse knoflook, fijngehakt

¼ kopje verse kruiden (peterselie, rozemarijntijm), gehakt

2 theelepels hete Engelse mosterd en honing

1 eetlepel olijfolie en 2 oz armagnac

Preparation

4 Peperwrijf:

Meng in een kom 4 peperkorrels en koosjer zout. Opzij zetten.

Kruid Knoflook Mosterd Basis:

Meng in een kleine kom knoflook, kruiden, mosterd, honing, olijfolie en armagnac. Roer en zet opzij.

Armagnac-boterinjectie:

Smelt een stuk boter in een kleine pan op middelhoog vuur, voeg 30 ml Armagnac toe en zet opzij, terwijl je het warm houdt.

Stel de Bradley Smoker in volgens de instructies van de fabrikant.

Stel de temperatuur in op 230ºC.

Neem de ossenhaas en bedruip deze met Kruiden-Knoflook Mosterd Bedruiping, wrijf hem vervolgens in met de 4 Pepper Rub en druk hem stevig aan zodat de peper blijft plakken. Injecteer met een Armagnac-botermengsel en plaats het in een roker.

Stel de thermometer in op een interne temperatuur van 135ºC. Rook gedurende 1½ – 2 uur totdat de interne temperatuur 135ºC aangeeft.

Spuit tijdens het roken Armagnacboter in de ossenhaas, terwijl deze rookt.

Haal het uit de roker. Laat het vlees 5-10 minuten rusten.

Snijd en serveer.

Speciaal
Mengen

Speciale mixbisquetten voor Bradley-rokers

Speciaal gemaakt om een aparte smaak aan elk gerecht toe te voegen, en past goed bij gevogelte, vis, zeevruchten, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, wild en watervogels.

Shop Now