Spicy Olé Jerky Recipe

Gerookt Pittig Olé Jerky Recept



Spice je snackspel op met ons gerookte pittige Olé Jerky recept! Deze heerlijke traktatie zit vol met gedurfde, rokerige smaak en een vurige schop van warmte, waardoor het de perfecte keuze is voor degenen die van hun snacks houden met een beetje extra kick.

Ingredients

1½ Kg (3 lb) mager vlees (rundvlees, wild)

60 ml (4 eetlepels) water

60 ml (4 eetlepels) Worcestershiresaus

10 ml (2 theelepel) zout

10 ml (2 theelepels) suiker

4 teentjes knoflook - geperst

3 ml (1/2 theelepel) hete saus

10 ml (2 theelepels) gemalen komijn

10 ml (2 theelepels) gemalen koriander

15 ml (1 eetlepel) chilipoeder

Preparation

Snijd het vlees met de korrel in 3 mm dikke reepjes.

Meng de overige ingrediënten en wrijf het mengsel in de reepjes vlees.

Plaats het in een glazen of plastic (niet-metalen) container, dek af en laat het een nacht in de koelkast staan.

Haal de vleesreepjes uit de koelkast, plaats ze op geoliede rookrekken en laat ze drogen en opstijven.

Rookmethode:

Verwarm de Bradley Smoker voor op ongeveer 65°C (150°F).

Gebruik speciale blend-smaakbisquetten om ongeveer 6 tot 8 uur te roken/koken met de ventilatieopening open en zonder water in de lekbak.

Serveren:

Jerky is een geweldige snack voor wandelen, jagen en vissen, omdat het geen koeling nodig heeft.

Speciaal
Mengen

Speciale mixbisquetten voor Bradley-rokers

Speciaal gemaakt om een aparte smaak aan elk gerecht toe te voegen, en past goed bij gevogelte, vis, zeevruchten, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, wild en watervogels.

Shop Now