Smoked Beef Barley Soup Recipe

Gerookt Rundvlees gerst Soeprecept



Een gezonde en vullende soep vol met kleurrijke groenten, gerst en gerookt rundvlees. Perfect voor die koude winterdagen.

Ingredients

1 kopje gehakte ui

1 kopje gehakte selderij

1 kopje gehakte wortelen

2 eetlepels boter

2 kopjes gerookt rundvlees, fijngehakt

6 kopjes water

6 kopjes runderbouillon

1 28 Oz. blikje tomatenblokjes

1½ kopjes droge parelgort

2 theelepel zout

1 theelepel gemalen zwarte peper

Preparation

Kook in een grote soeppan uien, selderij en wortels met de boter. Zodra de uien en de bleekselderij zacht zijn (ongeveer 6-8 minuten), roer je het vlees erdoor.

Kook, vaak roerend, nog eens 5 minuten.

Voeg het water, de runderbouillon en de in blokjes gesneden tomaten toe. Breng aan de kook en roer de overige ingrediënten erdoor.

Laat de soep op een laag pitje koken gedurende 30-45 minuten. De gerst moet volledig gaar zijn en het rundvlees moet zacht zijn.

Recept van: Steve Cylka