Smoked Beef Cheeks on a Brioche Bun Recipe

Gerookt Rundvleeswangen op een recept voor brioche broodje



Als je van de rijke vlezige smaak houdt die wordt geleverd met barbecuebrisket, dan sta je op voor een traktatie met gerookte rundvleeswangen - allemaal de rokerige en sappige smaak met slechts een derde van de kooktijd!

Ingredients

Rundvleeswangetjes

Zout

Zwarte peper

Briochebroodje

Barbecuesaus

Optioneel:

Hickory houtbisquetten

Preparation

Kruid de runderwangetjes met flink wat zout en zwarte peper.

Doe de runderwangetjes in de smoker en rook deze gedurende 2 uur op 120°C of 250°F. Optioneel: gebruik hickorybisquetten voor een extra rooksmaak.

Leg de runderwangetjes na 2 uur in een aluminiumfoliepan en bedek deze met een laag folie.

Plaats de foliepan nog eens 2 uur in de roker op 250°F of 120°C.

Laat de runderwangetjes 30 minuten rusten voordat u ze in stukken snijdt.

Serveer met een geroosterd briochebroodje en bestrijk het vlees met barbecuesaus.

Recept van: Miguel kookt met vuur

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now