Smoked Sloppy Joes Recipe
Smoked Sloppy Joes are simple sandwiches that are a comfort food favorite. Smoking the ground beef and adding a basic sauce makes this simple dish even more tasty!
Ingredients
1 pond rundergehakt
1 eetl tomatenpuree
½ ui - gehakt
3 teentjes knoflook, fijngehakt
1 eetlepel olie
1 kopje tomaten uit blik
¼ kopje bruine suiker
2 eetlepels Dijon
1 eetlepel Worcestershire
1 theelepel cayennepeper
Zout en peper naar smaak
4 Broodjes
Bradley Smaakbisquetten – Mesquite
Preparation
Verhit olie in een gietijzeren pan.
Fruit de uien, knoflook en gehakt tot het vlees bruin is.
Roer de overige ingrediënten erdoor.
Verwarm de roker voor op 200°F-250°F met Mesquite Bisquettes en plaats een gietijzeren pan in de roker.
Rook gedurende 1 ½ – 2 uur en serveer warm op je favoriete broodjes.
Door Lena Clayton
Mesquite
Hout
Als het sterkste rookhout past het perfect bij rijk vlees zoals biefstuk, eend en lamsvlees met zijn sterkere, iets zoetere en delicatere smaak dan hickory.
Shop Now