Smoked burger

Gerookt Zelfgemaakte hamburgers Recept



Heerlijk recept voor zelfgemaakte gerookte hamburgers. Het goede is dat je het precies kunt maken zoals je het leuk vindt.

Ingredients

2 pond mager rundergehakt

3-4 Reepjes spek - gehakt

¼ Ui - gehakt

3 Groene uien, gehakt

1 ei

1 theelepel knoflookpoeder

½ theelepel cayennepeper

Zout peper

Preparation

Combineer alle ingrediënten tot ze goed gemengd zijn

Vorm er 8-10 pasteitjes van en druk ze stevig aan

Rook burgers met Bradley Oak bisquetten op 200°F tot een interne temperatuur van 160°F is bereikt

Bouw je hamburgers op jouw manier en geniet ervan!

Eik
 Hout

Eikenhouten bisquetten voor Bradley-rokers

Het meest veelzijdige hout van allemaal is eiken. Past bijzonder goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees en wild.

Shop Now