Smoked Summer Sausage

Hartig gerookt Zomerworst Recept



Dit hartige gerookte zomerworstrecept is klaar in ongeveer 4 tot 5 uur. Ze zullen de beste verbeterde smaak bereiken als u Hickory Bisquettes gebruikt.

Om op te slaan, in folie te wikkelen, plastic zakken in te steken en te vries. Neem een ​​uur voor het opdienen, snijd en serveer met kaas en crackers als voorgerecht.

Ingredients

2½ Kg gewoon rundergehakt (niet extra mager)

25 ml (5 theelepels) zout

18 ml (3½ theelepel) mosterdzaad

13 ml (2½ theelepel) grove zwarte peper

3 ml (½ theelepel) knoflookzout

250 ml water

Kokende olie

Preparation

Meng alle ingrediënten in een grote glazen kom met de hand.

Dek af met plastic en zet 24 uur in de koelkast. gedurende deze tijd tweemaal mengen.

Vorm het vlees in 5 rollen met een diameter van ongeveer 8 cm.

Plaats de broodjes op geoliede rookrekken

Rookmethode:

Verwarm de Bradley Smoker voor op een temperatuur tussen 95°C en 105°C (200°F en 220°F).

Plaats de broodjes in de Bradley Smoker met bisquetten met hickory-smaak.

Rook/kook ongeveer 4 tot 5 uur. Of totdat de vleesthermometer 70°C tot 75°C (160°F tot 165°F) aangeeft.

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now