Onion and mushroom smoked beef meatloaf

Kaasachtig Gekarameliseerde ui en Portobello -paddenstoel Gerookt vetrecept



Vandaag wil ik graag een geweldig recept met je delen om je voor te bereiden in je Bradley -roker. Het lijkt misschien ingewikkeld, maar het is heel eenvoudig en gemakkelijk. Volg de gedetailleerde instructies en u kunt deze cheesy gekarameliseerde ui en Portobello Mushroom gerookt vet klaar hebben in minder dan 3 uur.

Ingredients

3 eetlepels boter

2 uien - fijngehakt

2 portobello-champignons - zeer fijn gesneden

1 pond rundergehakt

½ Pond gemalen varkensvlees

2 eetlepels Worcestershiresaus

1 eetl balsamicoazijn

½ theelepel knoflookpoeder

½ Theel gedroogde oregano

½ Gedroogde tijm

½ Theel gemalen zwarte peper

1 theelepel zout

1 ½ Kopjes geraspte mozzarella kaas

Preparation

Smelt boter in een pan op middelhoog vuur. Voeg uien en portobello-champignons toe. Bak tot ze gekarameliseerd zijn. Zet apart om op kamertemperatuur te komen.

Meng het rundergehakt, het varkensgehakt, Worcestershiresaus, balsamicoazijn, knoflookpoeder, oregano, tijm, peper en zout tot alles goed gemengd is. Rol het vleesmengsel uit tot een vierkant van 10 x 10 inch. Rol het vlees in een grote diepvrieszak of op bakpapier, zodat het vlees makkelijk in het vet rolt.

Verdeel het uien-champignonmengsel in het midden van het worstvlees. Strooi de geraspte mozzarella over de groenten.

Rol het vet op zodat de kaas, uien en champignons volledig omringd zijn door het vleesmengsel. Plaats het vet op een rookrek.

Stel uw Bradley Smoker in op 250°F. Rook het vet ongeveer 2 uur ½ uur met speciale mengselbisquetten. Verwijderen wanneer de interne temperatuur 165 is°F.

Recept Door Steve Cylka

Speciaal
Mengen

Speciale mixbisquetten voor Bradley-rokers

Speciaal gemaakt om een aparte smaak aan elk gerecht toe te voegen, en past goed bij gevogelte, vis, zeevruchten, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, wild en watervogels.

Shop Now