Reversed Seared Smoked Picanha Roast Recipe

Omgekeerde geschroeide gerookt Picanha Roast ReceptPicanha is het populairste stuk vlees uit Brazilië. In Noord -Amerika bekend als top entrecote of buigdop (vraag je altijd afgebeeld om de dikke vetdop erop te houden). Een van de beste steak -sneden die je kunt maken, sappig en super smaakvol, zal zeker een feeststopper zijn!
Ga eenvoudig tijdens de kruiden, zodat je de smaak van het vlees niet overmeestert, geloof me, het zal ongelooflijk zijn.

Ingredients

Kosher zout

Grond zwarte peper

Preparation

Bij het hele braadstuk/stuk is er niet veel voorbereiding nodig, breng alle kanten op smaak met het koosjer zout en de gemalen peper, zodat het volledig bedekt is.

Verwarm uw Bradley Smoker voor op 250°CºF (121°C), plaats het op de roosters met de vetkap naar boven en rook het met hickory- of appelhout tot het een interne temperatuur van 120°C heeft bereikt.ºF (49°C).

Haal het uit de roker en plaats het hele braadstuk op de voorverwarmde grill met de vetkap naar beneden zodat het een mooie kleur krijgt. Draai hem naar de andere kant totdat je een interne temperatuur van 130 graden bereiktºF om een perfecte medium rare te bereiken.

Laat het een paar minuten rusten om de sappen binnen te houden en het koken te voltooien. Snijd het tegen de draad in om je steaks te vormen (als je het in kleine stukjes snijdt, bevindt het zich in de tegenovergestelde richting van de korrel, dus het is zo zacht als het maar kan zijn).

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now