Steak Tip Tacos

Biefstuk Taco'sLeer hoe u biefstuktaco's kunt maken, een geweldige zomermaaltijd.

Tip: marinade biefstuk gedurende 48 uur met behulp van een ritssluiting van 1 gallon. Laat de marinade minimaal 10 minuten sudderen om ervoor te zorgen dat het alcoholgehalte kookt.

Ingredients

Taco's:

Entrecote tips 1/16 oz

6 Meeltortilla's

4 eetlepels zure room

1 kopje babyspinazie

½ kopje appelsap

  Marinade:

  1 kopje ketchup

  1 Oz witte rum

  1 eetl sojasaus

  1 eetlepel Worcestershiresaus

  ½ theelepel zout

  ½ theelepel gemalen peper

  1 eetl gehakte ui

  ½ theelepel cayennepeper

  ¼ kopje balsamicoazijn

  Preparation

  Meng alle gemarineerde ingrediënten in een pan en laat 10 minuten op middelhoog vuur koken. Laat het 5 tot 10 minuten zitten voordat u het gebruikt. Verwarm uw Bradley Smoker voor op 121,1ºC (250ºC). Plaats de biefstuk op de antiaanbakmat, plaats hem op het rooster en plaats hem in de smoker.

  Doe het appelsap in een spuitfles en besproei de steakpunten elke 20 minuten om de buitenkant van het vlees vochtig te houden.

  Zet de grill op hoog vuur aan om de steakpunten omgekeerd te schroeien. Trek na 50 minuten in de roker de roker eraf en dompel elk stuk in de marinade voordat u het op de grill legt. Plaats het nu op de grill en hoor het vlees sissen als het de hete grill raakt en kook tot 73,8ºC (bijna gaar).

  Maak het geheel nat met een doek en plaats de bloemtortilla's 1-2 minuten in de magnetron. Voeg de biefstuk, spinazie en zure room toe aan de bloemtortilla en geniet ervan!

  Recept van: Bryan Edwards