Hoe je gerookt kunt maken Picanha Roast
Dit Picanha -gebraden door Gerardo heeft geweldige smaken en een zoete en zachte smaak, je wilt dit niet missen!
Ingredients
1 kg picanha
Steen zout
Peper
Preparation
*Zet vóór alles uw Bradley P-10 smoker aan en laat hem ongeveer 20 minuten roken voordat u uw picanha erin doet*
Neem je steenzout en strooi het zout over je picanha. Zorg ervoor dat je het aan beide kanten strooit.
Strooi je peper over je picanha.
Voeg uw picanha toe aan uw Bradley P-10 smoker en stel de temperatuur gedurende één uur in op 121ºC (250ºC). Controleer na een uur uw picanha en zorg ervoor dat de interne temperatuur 46ºC (115ºC) bedraagt.
Laat je picanha nog eens 25 minuten rusten in de Bradley smoker.
Haal de schroei tevoorschijn en schroei de picanha 2 minuten aan elke kant, laat je picanha nog eens 15 minuten rusten.
Snijd je picanha in plakjes en geniet ervan!
Recept van: Grod Grills