Zoet en kruidig Rundvlees schokkerig
Zoet en kruidig rundvlees schokkerig in een Bradley P10 -rokerrecept.
Ingredients
2 pond Londense braadstuk
2 theelepel knoflookpoeder
3 theelepel gedroogde gember
1 kopje Sriracha
½ kopje bruine suiker
2 theelepel koosjer zout
2 theelepel zwarte peper
3 theelepels Dijon-mosterd
3 eetlepels honing
¼ Rijstazijn
2 theelepel zwarte peper
¼ kopje sojasaus
2 eetlepels limoensap
5 eetlepels Worcestershiresaus
Preparation
Snijd het rundvlees in reepjes van ¼″.
Meng alle ingrediënten samen in een grote kom of ritssluitingszak.
Voeg de gesneden rundvleesreepjes toe.
Meng goed, dek af en plaats het gedurende 24 uur in de koelkast.
Haal de volgende dag de rundvleesreepjes uit de marinade en dep ze droog met keukenpapier. Als u niet droogdept, zal uw tijd in de roker langer zijn.
Verwarm de Bradley P10 met uw favoriete bisquetten tot 190ºC.
Plaats de rundvleesreepjes op de Bradley Smoker-rekken en laat wat ruimte tussen elke rundvleesreepje.
Rook de rundvleesreepjes totdat je de jerky kunt buigen en deze scheurt maar niet breekt. Voor mijn kok vandaag was de totale kooktijd 5,5 uur.
Haal het uit de Bradley, geniet van wat jerky en bewaar de resterende jerky in de koelkast.
Recept van: Gordeldier Peper BBQ