Cajun Spare Ribs

Cajun-gekruid gerookt Spareribs



Deze ribben kunnen zo kruidig ​​of mild zijn als je wilt, afhankelijk van de Cajun Spice Mix die je gebruikt. Het toevoegen van een dweilsaus helpt hen vochtig en smaakvol te blijven terwijl ze langzaam 'langzaam koken.

Ingredients

1 vol rek varkensspareribs

Voor wrijven:

½ kopje bruine suiker

3 eetlepels koosjer zout

1 eetl paprikapoeder

1 eetlepel Cajun-kruidenmengsel

Voor de mopsaus:

1 kopje appelcider

¼ kopje appelazijn

3 eetlepels citroensap

2 eetlepels knoflookpoeder

1 eetl hete saus

Bradley Rookbisquetten – Hickory of Mesquite

Preparation

Meng de ingrediënten voor de rub door elkaar.

Bestrijk de spareribs met rub en laat een paar uur in de koelkast marineren (of een nacht als je tijd hebt).

Verwarm de roker voor op 225 ° F met Hickory- of Mesquite-bisquetten (beide werken goed).

Plaats de ribben met de botkant naar beneden op een rooster in de roker; rook gedurende 3 uur.

Meng de ingrediënten voor de dweilsaus door elkaar.

Haal de ribben uit de roker, wikkel ze in aluminiumfolie en giet de dweilsaus in het aluminium zakje.

Plaats de ribben terug in de smoker, met de naadzijde van het foliezakje naar boven gericht.

Rook nog 2 uur.

Haal het uit de folie (pas op voor de stoom en hete vloeistof) en leg het terug in de roker om op te stijven.

Rook nog eens 45-60 minuten of totdat een interne temperatuur van 172°F is bereikt.

Haal het uit de roker en laat 15 minuten rusten voordat je het snijdt en serveert.

van Lena Clayton

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now