Cheddar jalapeño gerookt Varkensbeten Recept
Deze gerookte varkensbeten gevuld met cheddar zijn gemakkelijk te maken en zullen indruk maken op uw gasten. Je kunt niet fout gaan. Slechts een paar ingrediënten en je hebt een perfecte traktatie voor snacks, feesten of tailgates.
Ingredients
2 pond gemalen varkensvlees
2 eetlepels creoolse kruiden
1 ei
1 Kopje broodkruimels
⅓ kop melk
⅓ Kopje BBQ-saus
3 Jalapeñopepers, zonder klokhuis en fijngehakt
150 g middelgrote cheddarkaas, in stukjes gesneden ½ inch kubussen
Preparation
Zet de roker op 250°F met houtbisketten naar keuze.
Meng in een kleine kom het gemalen varkensvlees, de creoolse kruiden, het ei, het paneermeel, de melk, de barbecuesaus en de jalapeñopepers tot alles goed gemengd is.
Pak een handjevol van het vleesmengsel en vorm er een gehaktbal van ongeveer 1 ½ inch groot. Maak met je duim een kleine inkeping in het midden. Druk een blokje cheddarkaas in de kuiltje en vouw het vlees om de kaas heen, zodat deze bedekt is. Rol het vlees met je twee handen rond, zodat het redelijk rond is. Plaats de gehaktbal op het Bradley-rookrek. Doe dit met het overgebleven vlees en de kaas.
Plaats de rookrekken in de Bradley smoker. Rook de gehaktballetjes tot ze een interne temperatuur van 160 graden bereiken°F, ongeveer 2 ½ uur.