De Best Gerookte ribben recept
Roken sappige, tedere heerlijke restaurantkwaliteit gerookte ribben thuis is gemakkelijker dan je denkt! Dit is het beste recept ooit gerookte varkensribben dat je thuis kunt maken in een Bradley -roker.
Ingredients
Een map
Gele mosterd
1 theelepel lepel knoflookpoeder
1 theelepel zwarte gemalen peper
2 theelepel paprikapoeder
1 theelepel uienpoeder
2 theelepel zout
Meng het geheel met de ribben en zet het een nacht in de koelkast om de volgende dag te bereiden.
Preparation
Leg de ribben 2½ onverpakt in de Bradley Smoker op 129,4ºC (265°F)
Haal vervolgens de ribben eruit en plaats ze opnieuw in de roker gedurende 45 minuten, verpakt op 137,8ºC (280ºC)
Rook ten slotte na 15 minuten onverpakt bij 300 ° F (148,9 ° C)
Genieten.