Smoked Drunken Ribs

Gerookt Dronken ribben



Varkensvlees spare ribben is een smakelijke snee vlees. Maar je kunt de smaak verdubbelen door bier toe te voegen aan de wrijf. Als je klaar bent, bedek je de ribben royaal met BBQ -saus en rook je voor andere 30 minuten.

Ingredients

2 Rekken varkensspareribs

1 blikje/flesje van je favoriete bier

1 kopje verpakte bruine suiker

2 theelepel oregano

½ theelepel tijm

1 eetl knoflookpoeder

1 eetl paprikapoeder

2 theelepel zout

1 theelepel gemalen zwarte peper

1 ½ kopje van je favoriete barbecuesaus

Bradley Smoker Smaakbisquetten – Premium bierbisquetten

Preparation

Trek het membraan van de achterkant van elk ribbenrek.

Maak de marinade door het bier, de bruine suiker, oregano, tijm, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en zwarte peper te mengen.

Leg de ribben in een grote schaal. Giet de marinade over de ribben en draai ze een paar keer om, zodat ze volledig bedekt zijn met de marinade. Dek af met plasticfolie en plaats in de koelkast. Laat de ribben ongeveer 8 uur marineren. Draai de ribben een paar keer om tijdens het marineren.

Zet de smoker op 225°F met behulp van Bradley Premium Beer Bisquettes.

Haal de ribben uit de marinade en plaats ze op een rookrek. Plaats de ribben in de roker en rook gedurende 3-4 uur, of totdat de ribben een interne temperatuur van 160°F bereiken.

Bestrijk de ribben rijkelijk met barbecuesaus. Plaats de ribben terug in de roker en rook nog een laatste uur.

Laat ze 10 minuten rusten voordat u ze aansnijdt en serveert.

Recept van: Steve Cylka

Bier
Hout

Bierbisquetten voor Bradley-rokers

Bierbisquetten voor gerookt voedsel met hop. Perfect voor rundvlees, kip, ribben of worst.

Shop Now