Gerookt Italiaanse gehaktballetjes
Op zichzelf geserveerd als een snack, met je favoriete kant, of als onderdeel van een pastagerecht, zijn gehaktballetjes geweldig! Probeer dit gerookte Italiaanse gehaktballetrecept en breng ze naar een ander niveau door ze te roken met onze premium salie bisquettes.
Ingredients
½ pond. varkensgehakt
¼ – ½ kopje broodkruimels
1 ei
½ ui, in blokjes gesneden
2 eetlepels verse peterselie, gehakt
1 eetl verse basilicum, fijngehakt
1 eetl verse tijm, gehakt
½ theelepel cayennepeper (optioneel)
Bradley Premium Saliebisquetten
Preparation
Verwarm de roker voor op 225 ° F met Premium Saliebisquetten.
Meng alle ingrediënten samen tot ze goed gecombineerd zijn. Voeg indien nodig meer paneermeel toe.
Vorm er balletjes van en leg ze op een aluminium bakplaat.
Rook ongeveer 1-2 uur, totdat een interne temperatuur van 165°F is bereikt.
Haal het uit de roker en serveer met je favoriete kant of als onderdeel van een pastagerecht.
Recept van: Lena Clayton
Verstandig
Hout
Een aroma met hints van citroen, munt en houtachtige tonen. Lamsvlees, varkensvlees, gevogelte en gezouten vlees worden versterkt door de smaken van salie- en esdoornbisquetten.
Shop Now