Gerookt Jerk wreven ribben
Rook deze schokkende ribben en geef ze die echte Caribische smaak. Begin door ze te marineren met rum en Jamaicaanse Jerk Spice. En voltooi het met onze premium Caribische blend bisquettes.
Ingredients
2 Rekken varkensribbetjes
Voor saus:
4 eetlepels Jamaicaanse jerk spice (in pastavorm of als droge mix)
¼ kopje bruine suiker
¼ kopje sojasaus
¼ kopje rum
Bradley Smaakbisquetten – Premium Caribische Blend
Preparation
Meng de ingrediënten voor de saus door elkaar.
Giet de helft van de saus over de ribben en laat 4 uur marineren.
Verwarm de roker voor op 225 ° F met Premium Caribbean Blend-bisquetten.
Gerookte ribben gedurende 5-6 uur, elk uur bedruipen met de saus.
Recept van: Lena Clayton
Caribisch gebied
Mengen
Caribische mesquitebisquetten met piment passen goed bij kip, rundvlees, wild, lamsvlees, gevogelte en groenten.
Shop Now