smoked food, smoked herbed sausages

Gerookt gekruid Varkensworst



Of je ze gewoon op de grill kookt of ze toevoegt aan een hartelijke stoofpot, deze links zijn een stapje verder van in de winkel gekochte worstjes. Probeer deze hartige zelfgemaakte worstjes te maken voor comfortvoedsel dat vol van smaak is!

Ingredients

2 pond varkenshaas

½ kopje gehakte ui

3 teentjes knoflook, fijngehakt

3 el verse peterselie, fijngehakt

1 el verse rozemarijn, fijngehakt

½ theelepel cayennepeper

2 theelepel zout

1 theelepel peper

Varken behuizing

Bradley Smoker Hickory-bisquetten

Preparation

Maal de varkenshaas fijn.

Meng gemalen varkensvlees met kruiden, ui en knoflook.

Week de varkensdarmen gedurende 30 minuten, laat ze uitlekken en spoel ze daarna af met vers water.

Vul het worstvlees in de natuurlijke varkensdarm.

Draai in links.

Steriliseer een naainaald of speld in kokend water en prik eventuele luchtbellen in de worst.

Dep de worst droog met een schone theedoek of laat een uur op een koele, droge plaats hangen.

Rook met hickorybisquetten (of een smaak naar keuze) tussen 140-160°F, totdat een interne temperatuur van 160°F is bereikt.

Plaats het onmiddellijk in een ijsbad nadat u het uit de roker heeft gehaald.

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now