How to Smoke 3-2-1 Ribs

Hoe te roken met 3-2-1 Ribben



In deze video maakt Gerardo van @GrodGrills de eerste van een driedelige ribserie. De eerste video gaat over het roken van een 3-2-1 rib.

Ingredients

Varkensribben

Mosterd

Mengsel van bruine suiker, knoflook, peper, zout en paprika

Tailgaters feestrub

Voor kruiden:

bruine suiker

Boter

Honing

Mengsel van bruine suiker, knoflook, peper, zout en paprika

Ribglazuur en barbecuesaus

Preparation

Trek met keukenpapier het membraan van uw ribben naar beneden en strooi mosterd over de ribbe.

Gebruik je kruiden en strooi het over de rib, draai je rib om en doe hetzelfde.

Laat je rib met kruiden 15 minuten zitten.

Verwarm uw roker voor en laat hem draaien op 250 F (121 C), voeg 5-6 bisquetten toe aan de roker, stel de rooktijd in op 3 uur en ga verder met het plaatsen van de rib in de roker.

Controleer na 1 uur opnieuw je ribben. Als ze nog steeds droog zijn, besproei ze dan met water, draai het rek rond en besprenkel opnieuw met water.

Haal na 3 uur de ribben eruit en strooi bruine suiker op aluminiumfolie, leg klontjes ongezouten boter op de bruine suiker, besprenkel honing over de bruine suiker en boter, voeg dezelfde kruidenrub toe die je hebt gebruikt, leg het ribbot naar boven en wikkel de rib dubbel in aluminiumfolie.

Leg de rib met aluminium terug op het rooster en rook deze nog 2 uur.

Haal na twee uur de ribben eruit en saus ze met een ribglazuur en barbecuesaus.

Leg je ribbetje nog een uurtje in de smoker, als hij klaar is haal je hem eruit en geniet ervan!

Recept van: Grod Grills

Jager
 Mengen

Hunters Blend Bisquetten voor Bradley Smoker

Verrijkte rozemarijn, tijm en zwarte peper met ons esdoornhouten bisquettepaar met wildvlees, gevogelte, vis, lamsvlees, rundvlees en groenten.

Shop Now