How To Make Smoked Pulled Pork

Hoe je gerookt kunt maken Getrokken varkensvlees



Hoe je gerookt varkensvlees in een Bradley -roker maakt. In deze video doet Joe een klein experiment om te zien of er een verschil is tussen getrokken varkensvlees gemaakt met en zonder mosterd.

Ingredients

1,4 kilo varkensgebraad

Voor de rub:

2 theelepel zout

2 theelepel paprikapoeder

1 theelepel knoflookpoeder

2 theelepel zwarte peper

Preparation

Meet 1% zout per 1000 gram = 14 gram zout per braadstuk

Voeg vervolgens twee theelepels paprikapoeder toe aan het zout en 1 theelepel knoflook en 2 theelepels natuurlijk gemalen peper

Gebruik een shaker en rijg de remedie op het ene braadstuk

Plaats hem vervolgens op het Bradley Smoker-rek

Je voegt mosterd toe aan het andere braadstuk en klopt de kuur erop

Laad vervolgens beide braadstukken in de roker.

Rook op 115,6ºC, kooktijd 8-9 uur, rooktijd 3 uur met 9 hickorybisquetten.

Haal na 3 uur de braadstukken eruit

Recept van: Roken met Joe

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now