Hoe je gerookt kunt maken Getrokken varkensvlees
Hoe je gerookt varkensvlees in een Bradley -roker maakt. In deze video doet Joe een klein experiment om te zien of er een verschil is tussen getrokken varkensvlees gemaakt met en zonder mosterd.
Ingredients
1,4 kilo varkensgebraad
Voor de rub:
2 theelepel zout
2 theelepel paprikapoeder
1 theelepel knoflookpoeder
2 theelepel zwarte peper
Preparation
Meet 1% zout per 1000 gram = 14 gram zout per braadstuk
Voeg vervolgens twee theelepels paprikapoeder toe aan het zout en 1 theelepel knoflook en 2 theelepels natuurlijk gemalen peper
Gebruik een shaker en rijg de remedie op het ene braadstuk
Plaats hem vervolgens op het Bradley Smoker-rek
Je voegt mosterd toe aan het andere braadstuk en klopt de kuur erop
Laad vervolgens beide braadstukken in de roker.
Rook op 115,6ºC, kooktijd 8-9 uur, rooktijd 3 uur met 9 hickorybisquetten.
Haal na 3 uur de braadstukken eruit
Recept van: Roken met Joe
Hickory
Hout
De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.
Shop Now